Zajdnička slika tokom druženjaSinoć je bila veoma posebna večer. Imali smo druženje sa našom braćom koja ovog semestra završavaju studije na našem univerzitetu u Medini.

Aldin Hasić iz Zenice, hfz. Fikret Nicević i Dženan Kameščanin iz Novog Pazara,
Rijad Guja iz Mostara i Šefket Alilović iz Bijelog Polja.

hfz. Fikret Nicević
hfz. Fikret Nicević

Fikret, nakon završenog fakulteta Hadisa Časnog, završava jednogodišnju specijaliziciju iz oblasti medija.

Aldin Hasić prima zahvalnicu
Aldin Hasić

Aldin i Rijad su imali ukupni prosjek ocjena A+, dakle preko 95% iz svih predmeta sa čim spadaju među naše najbolje studente, ali i među najbolje studente na Univerzitetu.

 

Rijad Guja i Rusmir Čoković
Rijad Guja

Dženan, predsjednik našeg udruženja, koji je također bio odličan, nakon uspješno položenog ispita primljen je na magistrat i tako postao prvi Bošnjak postiplomac na Fakultetu za arapski jezik. A Rijad je prvi koji je će nastaviti magistarske studije na odsjeku za islamsku ekonomiju.

 

Dženan Kamešničanin i Rusmir Čoković
Dženan Kamešničanin

Zanimljivo je da su svi petorica svršenici naših medresa u Bosni i Sandžaku: u Visokom, Mostaru i Novom Pazaru. Na našem univerzitetu su nadogradili svoje znanje, tako da se njima mogu ponositi i njihovi profesori iz medresa, kao što se ponose njihovi profesori i kolege iz grada Allahovog Poslanika, sallallahu alejhi ve sellem.

Šefket Alilović prima zahvalnicu od Dženan Kamešničanin
Šefket Alilović

Molimo Allaha da ih učvrsti u vjeri, na putu sticanja i širenja znanja koje su stekli u grada Allahovog miljenika, sallallahu alejhi ve sellem!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo vas napišite vaš komentar ovdje
Molimo vas unesite vaše ime ovdje